Catatan Popular

Khamis, 17 Mac 2011

cita-cita atau harapan semata-mata

ermmm hari ni saya nak kongsi satu cerita kepada anada semua. pengalaman tiu mematangkan kita tetapi jika tiada usaha yang untuk berjaya bagaimana hendak berjaya..saya ingin bercerita tentang sahabat saya. ye saya amat kagum dengan dia..ada hari dia malas sket tapi kali ni saya lihat dia betul-betul usaha untuk capai impian dia.syabas la saya ucapkan.

cerita tentang saya pula, ermm saya tak tau nak kata apa dah. cita-cita yang saya impikan selama ini mungkin mimpi je kot. sekarang saya belajar dalam jurusan perbankan. ibu saya mengharapkan sangat saya dapat apa yang dia idamkan masa zaman muda dia dulu. saya akui saya tak dapat lakukannya kerana saya tak berminat dengan kos yang saya amek sekarang. ishhh tak bole gitu.

cuma sekarang saya perlu tawakal dan berusaha sebaik mungkin untuk berjaya seperti rakan-rakan saya yang lain. tak nak lagi ditindas orang sepertimana saya telah merasa semasa zaman sekolah saya dulu...serik tauuuu....ok la..saya perlukan semangat rakan-rakan, sahabat saya serta orang-orang yang saya sangat sayangi.

nanti saya akan pos kan satu cerita cinta sedih...huhuhu..hehehh

bye assalammualaikum

1 ulasan: